Monday, 29 May 2017

Jom Free- Writing!

Alhamdulillah, dapat juga membeli e-book terbaru dari Cikpuan Rahmah Mokhtar. Moga kali ini saya rajin berlatih menulis di blog ini. Insha-Allah, harap sangatlah. Huhu. Sebelum ini selalu aje tak menjadi, kan? Sekejap ada. Sekejap tak ada. Macam chipsmore la pula. Hehehe.


https://tuliscerpen101.onpay.my/order/form/freewrite

Yang berminat nak dapatkan e-book ini, boleh klik di sini. Jom Free Writing.
 
Membeli sambil menderma. =)

p/s:
Lama sudah tak blogwalking. Harap saya dapat blogwalking juga. Lama tak menjengah ke teratak kawan-kawan yang lain.


p/s lagi:
Sebenarnya minggu ini tengah study week. Hihihi. Doakan saya rajin studi. >__<

24 comments:

  1. iyelah tuuuh., hahar2

    ps. wak rindukan foto2 faarihin yg tiptop mcm dulu2 tuu tauu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Wak Tiga Lalat]

      Hahaha.. Yelah, wak.. memang susah betul saya menaip selalu.

      Hahaha.. mana ada tiptop, wak nya foto lagi tiptop. Terima kasih, Wak. Entah bila saya nak sentuh kamera lagi.

      Delete
  2. SALAM RAMADANFAARIHIN...TAHNIAH...DGNRJN MEMBACA BYK IDE MNULIS

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Kak Paridah]

      Salam Ramadan juga kak Paridah. Semoga rajin lagilah saya lepas ini. Hehehe.

      Delete
    2. BELUM ADA N3 BARU NI FAARIHIN...MSTI BZ BUAT PERSIAPAN RAYA KOT

      Delete
    3. Hehehe.. Kak Paridah, di blog Lensa Story memang tak ada entri baru lagi. Saya buat blog baru kak. Jemput singgah.. =)

      Delete
  3. Sis pun dah malas nk writing adeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Jari Manis]
      Huhu... tu lah, kena rajinkan semula tu Sis JM.

      Delete
  4. Kakak pula bagaikan baru mula mahu meninggalkan penulisan blog.

    Selamat menulis dan selamat beribadah di bulan ramadhan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Kakzakie Purvit]
      Ada satu masa, memang kita akan tinggalkan juga sesuatu yang kita biasa. Berbeza sungguh dengan orang yang betul-betul rajin menulis sentiasa menulis ni. Semoga kembali menulis kak.

      Delete
  5. Replies
    1. [Anem Arnamee]
      Insha-Allah, Anem..Jom!

      Delete
  6. First visit here..! Salam Ramadhan and all the best with your study.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Flavnesz]
      Terima kasih sudi singgah ke sini. Salam Ramadan juga. Terima kasih. =)

      Delete
  7. makin takda masa nak menulis. tp cuba la jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Nadhie Wueen]
      Kan..Huhu. Samalah kita.

      Delete
  8. selagi masih bernafas... insya all aktiviti menulis akan diteruskan

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Dear Anies]
      Moga-moga sentiasa dapat diteruskan. Insha-Allah.

      Delete
  9. semoga berjaya...semoga bersemangat menulis blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. [aRzMoHa]
      Terima kasih arzmoha. Harap bersemangatlah. Hehe.

      Delete
  10. Replies
    1. [Farrah MF]
      Memang menarik tu kak Farrah. Belilah.. =)

      Delete