Monday, 30 January 2017

Bunga Kertas.


Bunga Kertas. Atau nama lainnya, bougainvillea

Bila jalan-jalan nampak bunga, mesti saya nak rakam.
Tak kiralah apa jenis bunga sekalipun.
Dah lumrah orang perempuan memang suka akan bunga kut. [^__^]

Rajin pula update entri hari ini. Nak blogwalking pulak lah. >__<

22 comments:

  1. lihat bunga2 menggembirakan hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Sis Nohas. Memang menggembirakan hati. =)

      Delete
  2. Bunga sangat sayangkan kumbang. Malangnya,
    madunya hilang bersama sama kumbang.

    Itu kumbang durjana.

    ReplyDelete
  3. Bunga sangat sayangkan kumbang. Malangnya,
    madunya hilang bersama sama kumbang.

    Itu kumbang durjana.

    ReplyDelete
  4. Bunga kertas indah menawan
    Bunga mekar sepanjang hari
    Putus lah sudah kasih dan sayang
    Jangan di harap akan kembali.. ehh? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak Tiga Lalat ni kalau tak jual pantun tak sah :)

      Delete
    2. Amboi Wak.. Memang pandai sungguh berpantun. =D

      Delete
  5. yup betul. perempuan kan pantang nampak bunga. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perempuan dan bunga. Berpisah tiada. =)

      Delete
  6. tingat ms kecik nk sangat tanam bunga kertas tp satu pun x tumbuh hehehe

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Terima kasih, En. Adam. Sudi bertandang ke blog saya. Agak kekeringan idea. Tu yang tak berapa nak update selalu.

      Delete
  8. Bunga kertas cantik, senang nak jaga, nak maintain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak Farrah. Memang cantik bunga kertas tu. =)

      Delete
  9. Bunga hiasan rumah org Melaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. En. Thomas. Bunga wajib ada kut. Huhu.

      Delete